Samenwerking tussen Het Arsenaal en de Carrousel Vlissingen!


VLISSINGEN – Goede Vrijdag is voor Het Arsenaal Vlissingen letterlijk een goede vrijdag. De entreehal is vernieuwd en er is een intensieve samenwerking met De Carrousel gestart. De bezoeker krijgt een complete dag ‘Fun in Vlissingen’. Een aanvulling op het toeristisch product Vlissingen!

De entreehal bij Het Arsenaal is vernieuwd waardoor het piratenavontuur al bij binnenkomst begint. Mensen maken direct bij binnenkomst al kans om mee te doen aan een nieuwe prijsvraag. Een mysterieus object siert de aankomsthal. De winnaar van de prijsvraag wint een ZA-pas. Met deze ZA-pas kan een jaar lang gratis alle attracties van Zeeland Attracties bezocht worden. En krijgt men korting op vele andere attracties in Zeeland. Vanaf vandaag, vrijdag 6 april 2012, werken Het Arsenaal en De Carrousel samen. Bij aankoop van een entreeticket ontvangen de Arsenaal bezoekers een voucher voor drie spellen. Deze voucher is in te wisselen voor een oplaadbare speelkaart in De Carrousel. Voor de bezoekers een gratis toevoeging aan hun dagje uit. Bezoekers van De Carroussel krijgen op hun beurt een Voucher voor €3,- korting per persoon bij opwaardering van €10,- van de speelkaart.

Tijdens de paasdagen is Het Arsenaal dagelijks open van 10.00 tot 19.00 uur, kassa sluit om 17.00 uur. Het Arsenaal is een onderdeel van Zeeland Attracties. Zeeland Attracties is een organisatie die verschillende dagje-uit attractieparken onder haar hoede heeft, waaronder Het Arsenaal, Voetbal Experience, Speelcircus Bambini en de Lange Jan.

Lees ook:De Zeeland Attractie Zomer voucher!
Lees ook:Het Arsenaal en Speelcircus Bambini in Vlissingen in andere handen!
Lees ook:De Zeeland Attractie Seizoenspas!
Lees ook:Zeeland Attracties opent Zeeuwse winkel in Vlissingen
Lees ook:Zeeland Attracties genomineerd voor “Het leukste uitje van Nederland” !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>