Vragen stel je bij het Vlissings Jongerenloket!


VLISSINGEN – Op het Werkplein, in de hal van het stadskantoor van de gemeente Middelburg, is vanaf 2 april 2012 een Jongerenloket gevestigd. Bij het Jongerenloket kunnen jongeren van 18 tot 27 jaar uit de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen terecht met vragen over scholing, werk en inkomen.

Het Jongerenloket is er vooral om jongeren die hun school of opleiding niet hebben afgemaakt of werkloos zijn, te ondersteunen en hun kans op werk te vergroten. Met de jongere wordt bijvoorbeeld bekeken of terugkeer naar school mogelijk is. Dit is vooral van belang voor jongeren zonder een startkwalificatie.
Het Jongerenloket is een samenwerkingsverband tussen de Walcherse gemeenten, het Regionaal meld- en coördinatiepunt Jongeren (RMC) en Orionis Walcheren.

Openingstijden

De openingstijden van het Jongerenloket zijn gelijk aan de openingstijden van het Stadskantoor Middelburg: elke werkdag van 8.30 tot 16.30 uur. In tegenstelling tot de loketten van de gemeente Middelburg is het Jongerenloket op donderdagavond gesloten.
Een afspraak maken is niet nodig. Jongerenloketmedewerkster Lieke de Bont is ook te bereiken via [email protected]

Lees ook:Jongeren helpen bij zoeken naar werk!
Lees ook:Minder jongeren voortijdig van school!
Lees ook:Huishoudtoets in bijstand afgeschaft!
Lees ook:Belastingsamenwerking Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Exposities in Goese Stadskantoor!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>