Ontpolder-staatssecretaris Bleker alweer naar Zeeland!


HULST – Staatssecretaris Henk Bleker bezoekt op maandag 23 april Zeeland. Onze ontpolder-staatssecretaris heeft de provincie al heel wat keertjes mogen bekijken. Erg veel goeds heeft dat echter nog niet voortgebracht! Tijdens dit nieuwe bezoek heeft hij een overleg gepland met het college van B&W en de gemeenteraad van Hulst over de Hertogin Hedwigepolder. De staatssecretaris wil hiermee tegemoet komen aan de toezegging, welke hij gedaan heeft tijdens het bezoek van een delegatie van de gemeenteraad van Hulst aan het Ministerie in Den Haag. Het gaat in het overleg van maandag 23 april niet om besluitvorming maar om gedachtewisseling.

De bijeenkomst met Staatssecretaris Bleker en het gemeentebestuur van Hulst vindt om 20.00 uur plaats in het stadhuis van Hulst. Dit gebeurt met gesloten deuren.

Diezelfde avond begint vervolgens om 21.00 uur de vergadering van de raadscommissie Algemene Bestuurlijke Zaken. Tijdens deze vergadering wordt een korte terugkoppeling gegeven over het eerder gevoerde overleg met de staatssecretaris over de Hedwigepolder. Deze vergadering is openbaar.

Lees ook:Ontpolder-staatssecretaris Bleker laat Zeeland links liggen!
Lees ook:Geen referendum deels ontpolderen Hedwige!
Lees ook:Hedwigepolder mogelijk gedeeltelijk onder water!
Lees ook:Gewijzigde openingstijden!
Lees ook:Deels ontpolderen Hedwige vandaag in de ministerraad!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>