Politie op jacht naar doorrijder ongeluk Goes!


GOES – Politie Zeeland is op zoek naar de bestuurder van een rode Alfa Romeo, type GTV met mogelijk zwarte velgen. De auto is vermoedelijk betrokken geweest bij een aanrijding die in de nacht van zondag op maandag plaatsvond aan de Ossenhoofstraat in Goes.

Die nacht rond 00.30 uur fietste een 19-jarige vrouw uit Goes, naast haar zus over de Ossenhoofdstraat, komende uit de richting van de Beestenmarkt.

Uit tegenovergestelde richting reed, vanaf de Grote Kade een personenauto (de rode Alfa) de Ossenhoofdstraat in, de geslotenverklaring die daar geldt negerend.

De 19-jarige vrouw kon niet meer op tijd uitwijken voor de auto en werd frontaal aangereden. De auto reed na de aanrijding, tegen de richting in, door in de richting van de Beestenmarkt.

De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Hier bleek dat haar sleutelbeen gebroken is en haar knie zwaar gekneusd.

De politie is op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben gezien of die de rode Alfa die nacht, kort na de aanrijding in de omgeving van de Beestenmarkt hebben zien rijden. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook:Politie onderzoekt aanrijding
Lees ook:Doorrijdende ongelukveroorzaker gezocht…
Lees ook:Pijn na crash in Kloetinge!
Lees ook:Aanrijding op de Vlissingse Sloeweg!
Lees ook:Aanrijding Terneuzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>