Leuke activiteiten in Ter Reede Vlissingen!


VLISSINGEN – De Stichting Werkt voor Ouderen houdt in mei verschillende leuke activiteiten in Ter Reede aan de Vredehoflaan 370 in Vlissingen. De toegang is gratis, tenzij anders vermeld.

Woensdag 2 mei : Zangeres Aleida Plat
Aleida is een allround zangeres en entertainer. Moeiteloos zingt zij de meest uiteenlopende stijlen. Van prachtige ballads tot swingende dansklassiekers. Maar ook het Hollandse repertoire is haar niet vreemd, zodat iedereen kan meezingen. Dit alles wisselt ze af met bekende internationale evergreens zoals ‘Volare’, ‘Singing in the rain’, ‘Bye bye love’ en ‘Blue Bayou’.
Aanvang 14.30 uur, Atrium

Donderdag 3, 17 en 24 mei : Senioren Dansen
Op de donderdagavond is er dansles en vrijdansen voor senioren.

Vrijdag 4 mei : Filmavond
Deze avond wordt de prachtige avonturenfilm “Legend of the Guardians” gedraaid.
Deze animatiefilm gaat over Sören, een jonge uil. Hij is in de ban van zijn vaders grootse verhalen over de “Bewaarders van Ga’Hoole”, een mythische groep van uilen die de andere uilen beschermen tegen de Volmaakte Strijders.
Aanvang 19.30 uur, filmzaal ‘t Speelhuus

Zondag 6 mei : Zeeuws Ensemble “Sonore”
Dit ensemble bestaat dit jaar 15 jaar en viert dit met een aantal concerten door Zeeland. “ Sonore” zingt o.a. opera, operette, musicals. Dit alles in passende kleding!
Aanvang 14.30 uur, Atrium

Zaterdag 12 mei : Dansavond voor Senioren met de band “Second Level”
Stijldansen samen met de band “Second Level”. Deze avond staat in het teken van de foxstrot, Engelse wals, tango en ook de veleta komt aan bod.
Aanvang 19.30 uur, Atrium

Zondag 13 mei ; De band “Fragile”
Deze uit 9 personen bestaande band is niet zomaar een band, maar een band in een speciale samenstelling met violen, contrabas, gitaar, drums en zang. Fragile neemt de luisteraars mee op een akoestische reis door de pophistorie. Van The Beatles tot Prince, van Lionel Richie tot Robbie Williams.
Aanvang 14.30 uur, Atrium

13 mei: moederdagbrunch
Tijdens deze moederdagbrunch in De Brasserie kunnen moeders en oma’s genieten van een koud & warm buffet met heerlijke salades, soepen en vis- en vleesspecialiteiten. En tot slot een verrukkelijk dessertbuffet. De kosten bedragen
€ 19,95 per persoon. De brunch wordt gehouden tussen 13.00 en 15.00 uur. Vooraf aanmelden bij De Brasserie, telefoon 0118-448 448.

Woensdag 16 mei : “ Arto Mundo “
Op virtuoze wijze maakt ‘Arto Mundo’ muziek uit allerlei delen van de wereld. De band, afkomstig uit België, brengt een veelzijdig wereldmuziekprogramma. In het repertoire komen stijlen en instrumenten uit diverse continenten aan bod. De muzikanten nemen de luisteraars mee naar Indië (sitar, bansoeri), Afrika (kora, ballofoon, duimpiano), Egypte (Egyptische luit), Griekenland (bouzouki, baglama, dzoura) en Cuba (tres). Ook Europese muziek komt aan bod (concertina, luit, gitaren). Arto Mundo speelt flamenco, soukous, rumba, salsa, bossa-nova, gypsy-jazz, rèbètico en Indische raga’s. Bovendien laten de muzikanten het publiek genieten van mooie close-harmony met zowel vrolijke als aangrijpende songs, meeslepende en vurige melodieën.
Aanvang 14.30 uur, Atrium

Zaterdag 19 mei : Natalja Pavlova en haar leerlingen.
Natalja is zelf een begenadigd pianiste en begeleidster van professionele zangers en zangeressen, maar geeft ook les. Met deze leerlingen komt zij deze avond een optreden verzorgen. Behalve van pianomuziek kunnen bezoekers ook van mooie trompetklanten genieten.
Aanvang 19.30 uur, ‘t Speelhuus

Zondag 20 mei : Blazers groep “Zeeuws elftal“
Deze blazers groep speelt, onder leiding van Jacques Laroes, klassieke werken van onder andere Beethoven, Strauss, Haydn en Mozart, Rameau en Hayes.
De leden komen uit heel Zeeland en spelen fluit, trompet, saxofoon, euphonium en klarinet. Zeer de moeite waard voor liefhebbers van klassieke kamermuziek.
Aanvang 14.30 uur, Atrium

Maandag 21 mei : Zonnebloem Bingo
Iedere maand kunt u een gokje wagen bij de Bingo van en voor de Zonnebloem. Een
Kosten deelname € 4,-inclusief koffie / thee
Aanvang 14.00 uur, ‘t Speelhuus

Woensdag 23 mei : Duo “ Bennetti ”
Deze twee Italiaanse muzikanten spelen alle stijlen. Van pop tot latin, van rock tot folk. n dat in vele talen. Naast topmuzikanten zijn ze ook twee rasentertainers.
Aanvang 14.30 uur, Atrium

Donderdag 24 mei : Klassieke luistermiddag
Freek Peters heeft weer een lijstje van componisten geselecteerd waar u deze middag naar kunt luisteren en over kunt praten.
Aanvang 14.30 uur, muziek luisterkamer derde verdieping Atrium

Lees ook:Zeeuwse Muzikanten en Scharretjoe bij WVO Zorg!
Lees ook:Finale PopSport Zeeland!
Lees ook:Beierse avond met Dieter Koblenz in Ter Reede!
Lees ook:Keltische Folkband Windbroke in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:StarkLinnemann goes Brasil in Kapelle!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Leuke activiteiten in Ter Reede Vlissingen!

  1. e fieret

    Geachte . Jammer dat er weinig bekend staat van de dans avonden o.a wanneer er live muziek is. Is er iemand die mij dit kan vertellen. Bij voorbaat dank.vrgr.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>