Gezocht: Zeeuwse dichters voor Sail de Ruyter!


VLISSINGEN – Sail De Ruyter Zeeland is op zoek naar Zeeuwse dichters die een bijdrage kunnen leveren aan de officiële opening van ‘Vlissingen Maritiem 2012’.

Deze zoektocht gebeurt in de vorm van een wedstrijd voor Zeeuwse dichters die inhoud kunnen geven aan het thema ‘boot’. Het thema mag ruim worden geïnterpreteerd: het kan gaan om boottypen, ervaringen met boten, reizen per boot, spreekwoorden of gezegden over boten, etc.
De lengte van een gedicht is beperkt tot maximaal 15 regels en de vorm mag men zelf bepalen. De inzendingtermijn sluit op 15 juli en per deelnemer kan één gedicht worden ingeleverd.
Uit de inzendingen worden de beste drie tijdens het openingsconcert in de Sint-Jacobskerk voorgedragen, terwijl deze gedichten ook in druk zullen verschijnen.

Inzendingen naar: [email protected]

De gedichten zullen worden beoordeeld door een jury, bestaande uit Kees Borgdorff, Sandra Burgers en Raymond van de Ven.

Lees ook:Wie wordt de eerste Vlissingse Dichter bij de Zee?
Lees ook:Poëzieworkshop
Lees ook:Sinterklaasspecial (13): Last-minute Sintstress: 80% stelt schrijven gedicht uit tot allerlaatste moment
Lees ook:Vlissinger bundelde alle gedichten van Simon Vinkenoog
Lees ook:Isa Hamerlinck leest gedicht tijdens dodenherdenking Dam!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gezocht: Zeeuwse dichters voor Sail de Ruyter!

  1. Zeeland

    Benieuwd naar de winnaar. Als jouw gedicht wint, heb je toch een mooi resultaat (gedicht in drukvorm en op het openingsconcert!).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>