Week van de Amateurkunst (WAK) in Veere!


DOMBURG – De gemeente Veere doet ook dit jaar weer mee aan de Week van de Amateurkunst (WAK). Die is dit jaar van 2 tot en met 9 juni. Voor het eerst is de WAK in verschillende dorpen van de gemeente Veere. Het evenement is voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten! Het thema is dan ook ‘Ontmoet je passie!’. Er worden ongeveer 30 gratis workshops gehouden, van beeldhouwen tot muziek, van schilderen tot volksdans. Kortom, voor ieder wat wils.

1 juni is de feestelijke opening in Vrouwenpolder. Kunstenaars uit Vrouwenpolder zorgen voor de creatieve inbreng. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom! Het is van 16.00 uur tot 18.00 uur in Atelier Kunst en Vorm, Fort den Haakweg 16 in Vrouwenpolder.

Kijk voor meer informatie over de opening en het verdere programma op www.wakzeeland.nl of www.waknederland.nl. Aanmelden voor een workshop kan tot 29 mei bij Ard-Jan Francke via [email protected] of tel. 0118-555 406.

Lees ook:Nieuwjaarsreceptie 2013 in De Vleeshal: maar dan anders!
Lees ook:Kinder Kunst Week!
Lees ook:Uitreiking Zeelandpas aan mantelzorgers!
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie Kapelle!
Lees ook:Brede school Driewegen officieel open!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>