Boek en Ruil tijdens Maand van het Spannende Boek in Bibliotheek ‘t Spui Vlissingen!


VLISSINGEN – Bibliotheek Vlissingen houdt vanaf vrijdag 1 juni – in De Maand van het Spannende boek – de actie Boek en Ruil. Dit keer staat de boekenruil in het teken van spanning. In de maand juni kan iedereen zijn spannende boeken gratis ruilen voor een ander exemplaar. Dat gaat gepaard met flink wat spannende elementen.

Hoe werkt het?

Wie bij de balie van Bibliotheek ’t Spui een spannend boek afgeeft, mag een ander boek uitkiezen. Dat gaat echter niet zomaar. Ruilen gebeurt namelijk in de Donkere Kamer. Zo donker, dat het een verrassing blijft welk boek men uitkiest. Deze maand is Boek en Ruil extra spannend, omdat het thema ook in de aankleding van de Donkere Kamer terug te vinden is. Kijk uit voor rondslingerende ledematen en lachende spoken!

Spelregels

Let op: iedereen mag één boek per dag ruilen, zo vaak als men wil in de maand juni. Wie niet tevreden is, mag de volgende dag weer ruilen in de Donkere Kamer. Als je durft, tenminste!

Iedereen mag aan deze actie meedoen. Boek en Ruil loopt van 1 juni t/m 30 juni.

Extra cadeau voor deelnemers

Deelnemers van Boek en Ruil ontvangen bij het inleveren van hun boek een thrillerglossy. Een inspiratiegids vol (lees)tips om er een spannende, zinderende boekenzomer van te maken. Op=op.

Meer info op www.bibliotheekvlissingen.nl

Lees ook:Korting op nieuw lidmaatschap bibliotheken in Zeeland!
Lees ook:U kunt nog steeds het boek ‘onze kinderen en alcohol’ ophalen!
Lees ook:Vlissingen leest…Remco Campert!
Lees ook:Computercursus ‘Digisterker’ in de Bibliotheek!
Lees ook:Aangepaste openingstijden Bibliotheken kerstvakantie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>