Géén plaats voor Ad Koppejan op CDA-lijst


ZOUTELANDE – Tweede Kamerlid Ad Koppejan uit Zoutelande hoorde dinsdagochtend dat hij niet op de concept-lijst van het CDA staat voor de verkiezingen van september. De Zeeuwse CDA’ers willen hem in het Haagse pluche houden, maar de Haagse bobo’s willen dat dus niet. Koppejan heeft zich een periode gedragen als dwarsligger nadat de PVV als gedoog partij op de proppen kwam. Zeeuwse Patricia de Milano zou op de 19e plaats staan.

De nummer 1 op de CDA-lijst is Sybrand van Haersma Buma, 2e Mona Keijzer en op de 3e plek staat Sander de Rouwe. Tijdens het CDA-congres op 29 en 30 juni, stellen de leden de definitieve lijst vast waarmee de partij de Tweede Kamerverkiezingen ingaat.

Lees ook:Amper Zeeuwen verkiesbaar voor Europa!
Lees ook:Ad Koppejan: Ik heb mij teruggetrokken voor de 2e kamer!
Lees ook:Ad Koppejan heeft CDA verkiezingsdrama net overleefd
Lees ook:Klink uit de Tweede Kamer: Wat doet Ad Koppejan?
Lees ook:Tweede Kamerlid Ad Koppejan (CDA) denkt niet aan opstappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>