Toeristenmarkt Zoutelande!

ZOUTELANDE – Het is zomer en zonnig en ook nog eens dinsdag, dus de hoogste tijd voor een bezoekje aan de toeristenmarkt in de Langstraat van Zoutelande! Die is vandaag en de rest van de zomer (op dinsdag) van 10.00 tot 19.00 uur. De toeristen, maar ook de lokale bevolking en Zeeuwen uit andere plaatsen komen graag. En buiten de toeristenmarkt zijn er nog veel meer leuke dingen in en rond het kustdorp. Zie bijgaande film:

Lees ook:Zomer tip (2): Slenteren over de toeristenmarkt van Zoutelande!
Lees ook:De plek…(9): Langstraat, Zoutelande!
Lees ook:Toeristenmarkt Zoutelande!
Lees ook:Toeristenmarkt blijft ook leuk voor het eigen volk!
Lees ook:De plek (14)…..Hof van Zoutelande, Zoutelande!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>