Zeeuwse vervoerders starten ZomerFotoFestijn!

MIDDELBURG – Connexxion, Veolia Transport en de Provincie Zeeland houden deze zomer een sympathieke actie: het ZomerFotoFestijn. Dit is een actie binnen het project ‘De goede kant op’, wat door het Provinciaal bestuur is ingezet om het openbaar vervoer in Zeeland te verbeteren. Bij het ZomerFotoFestijn worden busreizigers in Zeeland opgeroepen een foto te maken van zichzelf en hun vervoerbewijs. Een link naar het openbaar vervoer moet zichtbaar zijn.

Zomerbussen
De actie is bedoeld om de twee zomerbussen, lijn 14 en 64, onder de aandacht te brengen. Deze extra bussen zijn voor toeristen en inwoners van Zeeland een handig vervoermiddel voor een uitstapje langs de kust van Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen.

In Zeeland is het naast de OV-chipkaart ook mogelijk een los vervoersbewijs te kopen in de bus, de Zeeuwse strip, of voor gezinnen een Combicard. Deze vervoersbewijzen zijn bedoeld voor mensen die niet in het bezit zijn van de OV-chipkaart, bijvoorbeeld toeristen.

Deelnemen aan de actie
De actie is bedoeld voor alle busreizigers in Zeeland. Meedoen is heel simpel. Maak een foto met je vervoerbewijs en zorg ervoor dat er iets in beeld is dat met het openbaar vervoer te maken heeft. Ga naar www.degoedekantop.nl/fun/zomerfotofestijn, upload je foto en vul jouw gegevens in. Je kunt bij het uploaden ook een verhaal bij de foto vertellen of jouw ervaring met het openbaar vervoer delen. Alle deelnemers maken kans op zomerse prijzen, de leukste foto wint!
De actie duurt tot en met 31 augustus.

Lees ook:Zuunige Zeeuwen happig op gratis OV-chipkaart
Lees ook:Klantwaardering OV Zeeland stijgt naar een 7,5
Lees ook:Ook contant geld uit bussen Goeree-Overflakkee
Lees ook:Contant geld uit Zeeuwse bus
Lees ook:Gratis openbaar vervoer stopt voor 65+ in Zeeuws-Vlaanderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>