Kermis Vlissingen dit jaar groter en leuker van start!

VLISSINGEN – Op de aanplakborden staat met grote letters dat de vandaag, vrijdag 13 juli begonnen Vlissingse kermis de grootste van Zeeland is. Het tijdelijke pretpark oogt in elk geval groot en misstaat zeker niet op het vernieuwde Bellamypark. Centraal staat er op het plein een behoorlijke achtbaan en bij de fontein is er onder andere een poffertjeskraam. Daarvoor is de ruimte genomen en dat ziet er allemaal erg vriendelijk en gezellig uit. Op de Nieuwedijk staan dubbele rijen met attracties en ook meer uitdagende onderdelen staan er. Op het Arsenaalplein en verderop op het Spuiplein staan heel wat kinderattracties. Uiteraard zijn er veel bekende attracties in het centrum zoals de autoscooter, Breakdance ,Sswing Bob (foto) en een oliebollenkraam. De gemeente Vlissingen sprak eerder ook over de komst van meer nostalgische attracties. Die zijn er echter niet zo veel. Al met al is het een hele leuke en gezellige kermis, Zeker de moeite waard. Een clown komt zondag naar de kermis. Maandag is er in de horeca Nederlandstalige muziek tijdens de Blauwe Maandag. Volgende week donderdag groots vuurwerk en de kermis duurt tot en met volgende week zondag.

Lees ook:Verrassende Vlissingse kermis! + FOTO’S
Lees ook:Fotowedstrijd kermis!
Lees ook:Regen houdt liefhebbers Vlissingse kermis niet tegen!
Lees ook:Een zomers dagje op de Vlissingse kermis!
Lees ook:Heeft Goes toch de grootste kermis van Zeeland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>