Magic Unlimited deze zomer in Domburg!

DOMBURG – Magic Unlimited presenteert woensdag 25 juli vanaf 19.00 uur in De Parel van Domburg de meest entertaining live magic show van deze tijd! Een show boordevol energie, prachtige muziek, romantiek, humor en natuurlijk verbijsterende illusies. Zonder twijfel wordt de échte magie gecreëerd door hun gepassioneerde persoonlijkheden. Oscar, Renzo & Mara nemen je mee naar een wonderlijke wereld vol fantasie en dromen.

Oscar Kazàn, Renzo Kazàn en Mara waren 20, 19 en 18 jaar jong toen zij als Magic Unlimited op het podium stonden in Caesars Palace in Las Vegas. Hun show werd in de USA coast to coast uitgezonden en vanaf dat moment treden zij wereldwijd op in talloze theater- en televisieprogramma’s. Magic Unlimited presenteert de meest entertaining live magic show van deze tijd! Een show boordevol energie, prachtige muziek, romantiek, humor en natuurlijk verbijsterende illusies. Zonder twijfel wordt de échte magie gecreëerd door hun gepassioneerde persoonlijkheden. Oscar, Renzo & Mara nemen je mee naar een wonderlijke wereld vol fantasie en dromen. Magic Unlimited is eveneens in Domburg op maandag 30 juli, woensdag 1, zondag 5, woensdag 8 en zondag 12 augustus. Kaarten kosten 12,50 euro.

Lees ook:Wat een streken (12): Max Ledendag met Magic Family en Lee Towers ontbreken niet in Brabant
Lees ook:Speelschema circussen Zeeuws-Vlaanderen
Lees ook:Circus Fiesta in Kapelle!
Lees ook:Circus Renz International in Vrouwenpolder en Oude Tonge!
Lees ook:Circus Bossle speelt in Oostburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>