Zwemmen in grote rivieren gevaarlijk!

RITTHEM – Bij hoge zomerse temperaturen trekken altijd veel mensen naar de vele strandjes langs grote rivieren als de Westerschelde, Waal, Rijn, Lek, IJssel en Maas. Het zwemmen in de grote rivieren, maar ook in kanalen, kan echter levensbedreigend zijn. Rijkswaterstaat waarschuwt voor de enorme risico’s die het zwemmen in de grote rivieren met zich meebrengt. Hiermee hoopt Rijkswaterstaat mogelijke ongevallen en sterfgevallen te voorkomen.

Lees ook:Rijkswaterstaat: Schaatsen op kanalen levensgevaarlijk!
Lees ook:Een duik nemen? Let op het zwemwater!
Lees ook:Pas op te droog: Zout water rukt op!
Lees ook:Rijkswaterstaat: Verkeershinder A58 na ongelukken!
Lees ook:Schone Westerschelde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>