Stem voor het schoonste strand!

VLISSINGEN – Strandbezoekers krijgen ook dit jaar weer de kans om te stemmen op hun favoriete schoonste strand. Misschien is dat dit jaar wel Vlissingen? Tot en met 31 augustus kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen via de website www.heteffectvanschoon.nl. Doe ook mee en breng je stem uit!

Het Vlissingse Badstrand en Nollestrand zijn al jaren in de top 10 van schoonste stranden te vinden. In 2010 en 2011 kregen beide stranden vier sterren toegewezen. Dit staat voor een zeer schoon strand. Vorig jaar behaalde Vlissingen de vijfde plaats.

Iedere dag in het strandseizoen leveren de medewerkers van de strandreiniging en de strandwachten een forse inspanning om de stranden schoon te houden. In de periode van 15 mei tot 15 september worden tonnen afval van het strand verwijderd. Het afval bestaat uit zwerfafval, aangespoeld afval, huishoudelijk afval afkomstig van tientallen strandhuisjes en afval dat wordt ingezameld via de ruim 200 afvalbakken die op de stranden, glooiingen en strandovergangen staan.

Website: www.heteffectvanschoon.nl

Lees ook:Schoonste strand?
Lees ook:Schoonste stranden verkiezingen 2016. Stem op onze stranden!!
Lees ook:Geef uw stem aan een strand op Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Schoonste strand in Noord-Beveland!
Lees ook:Vlissingen heeft zeer schoon strand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>