Kijken bij de Zeeuwse AH-boeren!

GROEDE – Heeft u of uw kind altijd al willen weten hoe snel een komkommer volwassen wordt, waarom witlof in het donker groeit of hoe oud kaas kan worden? Kom dan naar de Open Dagen van onze eigen Zeeuwse Helden tijdens het weekend van 18/19 en 25/26 augustus. Het gaat om de boeren die dag in en dag uit aan het werk zijn om hun verse waar in de schappen van Albert Heijn (AH) te krijgen!

Een kijkje nemen op zaterdag 18 of zondag 19 augustus kan bij Familie D’Hont in Groede. Zij zorgen voor de groenten van AH. Of bij de eierenleverancier Toktok De Dobbelaere in Ijzendijke. Een week later, zaterdag 25 en zondag 26 augustus, is het landbouwbedrijf van Van Maldegem te bezoeken (akkerbouw, waaronder aardappelen) Zij hebben hun bedrijf in Kortgene. En dan kunnen de liefhebbers ook naar de aardappels kijken van Noteboom in Wolphaartsdijk. Fruit is te bewonderen op zaterdag 25 augustus bij familie Schippers in Kapelle. Boeren en telers zullen u in geuren en kleuren uitleggen hoe de hooivork in de steel zit. U leert alles over de verschillende producten en mag voelen, ruiken & proeven. Daarnaast zijn er speciaal voor de kinderen diverse activiteiten, waarmee ze spelenderwijs meer te weten komen over de achtergrond van de producten. De toegang is gratis. Website: www.ah.nl/opendagen

Lees ook:Actie met een bijsmaakje?!?
Lees ook:Aardappelboeren kampen met droge harde grond
Lees ook:Circus Renz International te gast in Serooskerke
Lees ook:Kapelse dag!
Lees ook:Circus Renz International terug in Cadzand-Bad!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>