Akse Media waarschuwt inwoners Tholen voor nep-verkopers advertenties!

THOLEN – De gemeente Tholen en Akse Media ontvingen onlangs signalen dat verenigingen en instellingen worden benaderd door een bedrijf dat zich voordoet als uitgever van ‘de gemeentegids’. Er wordt vervolgens gevraagd te betalen voor een benoeming of advertentie in ‘de gemeentegids’. Dit bedrijf werkt echter niet voor de gemeente Tholen en heeft niets te maken met de officiële gemeentegids.

Akse Media
De gemeentegids van Tholen wordt gemaakt door het bedrijf Akse Media uit Den Helder. Voor de actualisatie van de gegevens voor de nieuwe gemeentegids heeft Akse Media al eerder dit jaar contact opgenomen met de betreffende bedrijven en personen. Deze benoeming kost overigens geen geld. Voor de verkoop van advertenties hebben medewerkers van Akse Media altijd een officiële brief van de gemeente Tholen bij zich, die zij ook tonen.

De gemeente roept inwoners op om alert te zijn als een bedrijf contact met ze opneemt voor de verkoop van advertenties of vermeldingen.

Lees ook:Nieuwe gemeentegids!
Lees ook:Oplichters!
Lees ook:Fotowedstrijd voor gemeentegids Tholen!
Lees ook:Fotowedstrijd Tholen!
Lees ook:Fotowedstrijd Tholen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>