Auto het water in….

SCHARENDIJKE – Bij een eenzijdig ongeval op de Delingsdijk in Scharendijke is maandagmiddag een auto op de kop in een sloot beland.

Rond 13.45 uur kregen agenten de melding van een verkeersongeval waarbij een personenauto te water was geraakt en nog een persoon in het voertuig zou zitten.

Ter plaatse gekomen, troffen ze de bestuurster van de auto, een 19-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland, aan. Ze zat onder de modder, naast haar auto, die op zijn kop in de sloot lag. Ze was zelf door het raam aan de passagierszijde uit haar auto gekropen. Door ambulancepersoneel is ze ter plaatse onderzocht maar ze had geen letsel opgelopen.

Vermoedelijk is de 19-jarige automobiliste de macht over het stuur verloren nadat ze in de berm was gereden. Ze reed vervolgens van de dijk af waarna haar auto op de kop in de sloot belandde. Een takelbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en weggesleept.

Lees ook:Gewond door gladheid!
Lees ook:Vrouw botst tegen vangrail A58!
Lees ook:Auto in de sloot Serooskerke (S): 1 gewonde!
Lees ook:Gewonden bij ongeval!
Lees ook:Auto in de sloot Kamperland: vier gewonden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>