Wilt u ook deelnemen aan Vitaal Reimerswaal?

KRABBENDIJKE – De 3e editie van Vitaal Reimerswaal vindt op 15 oktober plaats in het Calvijn College in Krabbendijke (Appelstraat 4). De 60-plussers uit Krabbendijke, Rilland, Oostdijk en Waarde kregen een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan dit project.

Vitaal Reimerswaal is een gezondheidstest. Bij deze test is er aandacht voor het gewicht, de bloeddruk, lenigheid, coördinatie en het uithoudingsvermogen. Behalve deze test is er ook een vragenlijst over uw eetgewoontes, vrijetijdsbesteding en over uw sportieve activiteiten. Op deze manier krijgt u inzicht over uw gezondheid. Na afloop van de gezondheidstest volgt er een adviesgesprek en is er mogelijkheid tot het bezoeken van een informatiemarkt, waar verschillende instellingen op het gebied van een gezonde levensstijl hun aanbod presenteren.

Indien u deze uitnodiging niet heeft ontvangen of u uit een ander dorp komt en toch wilt deelnemen, dan kunt u zich aanmelden bij Jordan van Langevelde. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, adres, woonplaats en geboortedatum.

Ook voor vragen of opmerkingen over dit project kunt u contact opnemen met Jordan van Langevelde. Hij is te bereiken via de e-mail: [email protected] of per telefoon: 0113 – 395 000

Lees ook:Fietstocht!
Lees ook:Fietstocht ‘zorg’ door Reimerswaal!
Lees ook:Tips en adviezen voor secretarissen van vrijwilligersorganisaties
Lees ook:Dag voor Gedecoreerden in gemeente Reimerswaal!
Lees ook:Boksen Hansweert!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>