Workshops en cursussen voor senioren bij Werkt voor Ouderen!

VLISSINGEN – Werkt voor Ouderen Vlissingen houdt vanaf september diverse cursussen en workshops voor senioren.

Zo kunnen mannen van 55 jaar en ouder, die niet of een beetje kunnen koken, deelnemen aan de cursus ‘Koken voor mannen’. Zij leren in 5 lessen amuses,
een voor-, hoofd- en nagerecht maken. Tijdens de laatste les koken de heren voor hun partner, een familielid of kennis. Voor geïnteresseerden die graag de basisvaardigheden van tekenen onder de knie willen krijgen is de ‘Basiscursus tekenen’ zeer geschikt. In deze cursus leren de deelnemers onder andere stillevens, bloemen en portretten tekenen.

Naast deze cursussen verzorgt Werkt voor Ouderen ook de volgende cursussen/workshops: Workshop abstracte tekenkunst, Schrijf je levensverhaal, Creatief breien, De vreugde van het mediteren, Vriendschapscursus, Kunst- en Cultuurcursus, Workshop Poëzie, Geheugentraining, en In balanstraining (valpreventie). De activiteiten vinden op diverse Vlissingse locaties plaats.

Meer informatie over de cursussen en workshops is te vinden op www.werktvoorouderen.nl of via mevrouw M. Piscaer, recreatie organisator, telefoon 0118 – 448 448.

Lees ook:Nieuwe cursussen voor senioren bij Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Werkt voor Ouderen verzorgt nieuwe cursussen!
Lees ook:Stadswandelen met Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Stadswandelingen en andere cursussen Werkt voor ouderen!
Lees ook:Workshop ‘Omgaan met iPad, laptop en mobiele telefoon’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>