Auto te water vanaf A58 Goes!

GOES – Vanaf de A58 nabij Goes is zaterdag rond 13.00 uur een auto te water geraakt. Er zijn hulpdiensten opgeroepen. De inzittenden konden uit de auto komen. De opgeroepen traumaheli is gecanceld. De inzittenden zijn onderzocht door ambulancepersoneel.

Lees ook:Auto te water!
Lees ook:Auto scheurt van dijk Ovezande en knalt tegen boom!
Lees ook:Automobilist (53) te water en overleden!
Lees ook:Auto van de weg!
Lees ook:Auto te water: gewonden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>