Vleeshal open tijdens Nacht van de Nacht!

MIDDELBURG – De Middelburgse Vleeshal is tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 27 oktober geopend van 19.00 tot 22.00 uur.

Beleef de tentoonstelling Architecture without building van Yona Friedman en Jean-Baptiste Decavèle in het donker. De kunstenaars roepen in hun tentoonstelling Middelburgers (inwoners, kunstenaars, ondernemers, studenten, kinderen en anderen) op om hun ideeën een plaats te geven in het ‘museum iconostase’.

Tijdens deze avond zal het speciaal voor deze tentoonstelling gecomponeerde stuk Intro & Fugue van Jan Karman in première gaan als ‘Music without playing’, dat gedurende de avond meerdere malen te horen zal zijn.

Lees ook:Finnisage Architecture without building in Middelburgse De Vleeshal!
Lees ook:Rondleiding Middelburgse Vleeshal!
Lees ook:Geef uw ideeën plaats in het ‘museum iconostase’ in De Vleeshal!
Lees ook:Zeeuws Museum (bijna) 50 jaar…
Lees ook:Groepstentoonstelling Herfsttij van het modernisme in Middelburgse De Vleeshal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>