Middelburgse kids aan het schoolontbijt!

MIDDELBURG – Maar liefst 39 leerlingen uit groep 8 van de Herman Faukeliusschool uit Middelburg brengen dinsdag 30 oktober een bijzonder bezoek aan Zorgcentrum Eben-Haëzer in dezelfde plaats. Zij nemen samen met Bakkersland Ridderkerk een feestelijk ontbijt mee, waar ze met de senioren van gaan genieten. Ze doen dit in het kader van Het Nationaal Schoolontbijt, dat in die week zijn 10e editie viert. Daarbij ontbijten 500.000 kinderen op 2.500 basisscholen in het hele land. Het gezamenlijk ontbijt in Zorgcentrum Eben-Haëzer brengt mensen bij elkaar. Dat is de missie van het Oranje Fonds, één van de goede doelen van Het Nationaal Schoolontbijt.

Lees ook:Kinderen en senioren ontbijten samen in Middelburg!
Lees ook:Burgemeesters aan ‘t ontbijt!
Lees ook:Ontbijten bij burgemeester!
Lees ook:Koning geeft startsein Burendag!
Lees ook:75 Zeeuwse klussen voor NLdoet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>