‘s Nachts je bed uit voor Call of Duty: Black Ops II!

VLISSINGEN – Game Mania Vlissingen gooit op maandag 12 november om klokslag middernacht de deuren open voor de release van Call of Duty: Black Ops II. Om de gamebeleving nog intenser te maken nodigt Game Mania fans uit om verkleed als zombie of soldaat te komen en koppelt de gamespeciaalzaak enkele voordelen en acties aan de lancering van COD Black Ops II.

Lees ook:Game Mania speelt het spelletje in Vlissingen…
Lees ook:Vlissinger Michael den Boer wint bij Game Mania!
Lees ook:Ruimtestation ISS suist over Zeeland
Lees ook:Bløf speelt voor halflege zaal!
Lees ook:Fans niet welkom bij uitvaart Eddy Wally!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>