Chiel Beelen komt weer in het Glazen Huis!

ENSCHEDE / OOSTKAPELLE – 3FM Serious Request veteraan Giel Beelen betrekt vlak voor de kerst (Hij is er van 18 tot en met 24 december) voor de zevende keer het Glazen Huis. Hij zat al achter het glas in Utrecht, Breda, Groningen en Eindhoven en krijgt in Enschede wederom een magere sapkuur. Michiel Veenstra en Gerard Ekdom zijn er eveneens bij. Ekdom voor de 4e keer op rij!

Dit jaar staat er in Oostkapelle ook een Glazen Huis. Uiteraard met minder bekende DJ’s maar met evenveel goede bedoelingen: Ook geld inzamelen voor Serious Request! Oostkapelle sluit voor het eerst aan bij 3FM Serious Request. Hans Burgs, Reinier Wondergem en Jeroen Burgs maken van 18 tot en met 24 december zeven dagen lang 24/7 een muziekprogramma terwijl zij zonder eten opgesloten zitten in hun eigen ‘Glazen Huis’ in Eetcafé De Babbelaar. En dat allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis met als goed doel om babysterfte in ontwikkelingslanden terug te dringen. Vraag tegen betaling een nummer aan, geef een donatie of kom zelf in actie.

Lees meer: www.seriousrequest.nl

Website Oostkapelle: www.oostkapellesr.nl/home

Lees ook:De Plek…..(42): Het Glazen Huis, Oostkapelle!
Lees ook:Glazen huis Oostkapelle!
Lees ook:Nieuwe bemanning voor Zeeuws Glazen Huis!
Lees ook:BLØF geeft cd ‘Wijd Open’ gratis weg
Lees ook:Serious Request: Nieuwe bewoner Glazen Huis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>