Dodelijk duikongeluk Oosterschelde!

WEMELDINGE – Politie Zeeland meldt dat zaterdagochtend een duiker om het leven is gekomen bij een duikongeval in de Oosterschelde ter hoogte van Wemeldinge. De waterpolitie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Omstreeks 10.45 uur kwam de duiker met zijn buddy na problemen onder water boven, nadat ze tot ongeveer 40 meter diepte hadden gedoken. Andere duikers die daar ook aanwezig waren haalden beide mannen naar de kant. Ook alarmeerden zij de hulpdiensten. Ter plekke gekomen ambulancepersoneel reanimeerde één van de twee mannen, maar dat bleek tevergeefs. Het dodelijke slachtoffer betreft een 41-jarige man uit Turnhout (B.). De andere man, ook afkomstig uit België, is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes, waar hij is opgenomen. Hij kon zaterdagmiddag nog niet gehoord worden door de politie

Lees ook:Duiker met spoed naar ziekenhuis
Lees ook:Belgische sportduiker dood!
Lees ook:Fietster dodelijk verongelukt!
Lees ook:Duiker in problemen!
Lees ook:Zwemmer verdronken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>