Storingen openbare verlichting Vlissingen!


VLISSINGEN – Een woordvoerder van de gemeente Vlissingen laat weten dat er de afgelopen weken meer meldingen van storingen van de openbare verlichting binnen zijn gekomen dan gewoonlijk. “Wij doen ons best om de storingen sneller op te lossen. Hierbij kunnen we uw hulp goed gebruiken.

De gemeente heeft sinds het voorjaar een contract met een nieuwe leverancier voor het onderhoud van de verlichting boven de grond. We hebben de afspraak dat kapotte verlichting binnen vijf werkdagen na de melding is gerepareerd. Door aanloopproblemen kan de leverancier de afspraken nu niet altijd waarmaken. We bekijken samen met het bedrijf hoe we dit kunnen verbeteren.

Brandt een lantaarnpaal in uw omgeving niet, dan kunt u dit doorgeven via [email protected] of via telefoonnummer 0118 – 487000.

We hoorden ook dat een gerepareerde lamp soms snel weer stuk is. Graag krijgen we ook hiervan een melding, zodat we de lamp opnieuw kunnen later repareren. Als u uw naam en e-mailadres geeft, kunnen wij u ervan op de hoogte brengen als reparatie onverhoopt langer gaat duren.”

Lees ook:Storingen openbare verlichting!
Lees ook:Storingen openbare verlichting!
Lees ook:Meldpunt Openbare Verlichting!
Lees ook:Die lamp brandt al weken niet
Lees ook:Meldpunt openbare verlichting!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Storingen openbare verlichting Vlissingen!

 1. H.v.d.Meer

  In de brandgang achter de Rooseveltlaan nr. 50 brand al dagen de openbare verlichting niet, het nummer van de lantaarnpaal is 5572. Onveilige situatie in verband met de nieuwbouw !

    /   Reply  / 
 2. H.v.d.Meer

  24 juni heb ik gemeld dat in de brandgang achter de Rooseveltlaan nr. 50 al weken de openbare verlichting niet brand, het nummer van de lantaarnpaal is 5572 nu is het 9 juli 2015 en hij doet het nog niet. Onveillige situatie in verband met de nieuwbouw.

    /   Reply  / 
 3. Weststrate

  Van Dycklaan. Diverse lampen op de schuren langs het pad achter de Herc. Segherslaan werken niet meer. In het rijtje vanaf nr. 1 t/m 19

    /   Reply  / 
 4. W Bruin

  lantaarn in de van Ginkelstraat voor ons huis Nr 43 brand al sinds begin oktober niet meer s’nachts tussen 23.00 en 07.00 dit is al diversen keren gemeld bij Dhr. Joosse van de afd. beheer en leefomgeving maar nog steeds geen resultaat.

    /   Reply  / 
 5. H.v.d.Meer

  In de brandgang achter de Rooseveltlaan 50 brand de openbare verlichting nog niet, na bijna een jaar ondanks diverse meldingen hier en na een telefoontje aan de gemeente Vlissingen.Dus de gemeente kijkt niet hier bij de meldingen en ook een telefoontje aan de gemeente helpt niet.
  Ik geef het op !!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>