Drugslaboratorium aangetroffen in Middelburg!


MIDDELBURG – De politie is afgelopen woensdag binnen gevallen in een loods in het industriegebied Arnestein in Middelburg vanwege het vermoeden dat in de loods synthetische drugs zijn of worden vervaardigd.

Het Landelijk team Forensische Opsporing is opgeroepen en is als eerste naar binnen gegaan uit veiligheidsoverwegingen. Men trof grondstoffen en apparatuur voor het vervaardigen van synthetische drugs aan. Alles is meegenomen voor onderzoek. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Lees ook:Wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Internationale arrestaties voor drugs
Lees ook:Drugs in zeecontainer
Lees ook:Weer XTC-vrachtwagen in Zeeland aangetroffen!
Lees ook:XTC-lab Ouddorp!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>