Nieuwe cursussen voor senioren bij Werkt voor Ouderen!


VLISSINGEN – Werkt voor Ouderen in Vlissingen verzorgt vanaf januari diverse cursussen en activiteiten voor senioren.

Zo kunnen mannen van 55 jaar en ouder, die niet of een beetje kunnen koken, deelnemen aan de cursus ‘Koken voor mannen’. Zij leren in 6 lessen een voor-, hoofd- en nagerecht maken. Tijdens de laatste les koken de heren voor hun partner, een familielid of kennis. Speciaal voor vrouwen is er de ‘Vriendschapscursus’. In deze cursus leren zij onder andere hoe ze nieuwe vriendschappen kunnen opbouwen, omgaan met conflicten en eigen grenzen, verlangens en verwachtingen kunnen aangeven.

Naast deze cursussen verzorgt Werkt voor Ouderen ook de volgende workshops: ‘Creatief breien’, ‘De vreugde van het mediteren’, ‘Workshop Poëzie’, ‘Geheugencursus’ en ‘In Balans-training: valpreventie’. De activiteiten vinden op diverse Vlissingse locaties plaats.

Meer informatie over de cursussen en workshops is te vinden op www.werktvoorouderen.nl of via mevrouw M. Piscaer, recreatie organisator, telefoon: 0118-448448.

Lees ook:Workshops en cursussen voor senioren bij Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Werkt voor Ouderen verzorgt nieuwe cursussen!
Lees ook:Stadswandelen met Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Stadswandelingen en andere cursussen Werkt voor ouderen!
Lees ook:Werkt voor Ouderen in actie tegen eenzaamheid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>