Parkeervergunning en ontheffing blauwe zone Middelburg!


MIDDELBURG – Alle jaarvergunninghouders van bewoners-, bedrijven-, service- en marktkooplieden- en woonwerkvergunningen en de houders van een ontheffing blauwe zone in Middelburg zijn eind oktober aangeschreven voor de verlenging voor 2013. Een ieder die heeft betaald, krijgt de vergunning of ontheffing voor 2013 opgestuurd. U kunt de nieuwe vergunning al vanaf maandag 17 december gebruiken.

Nog niet betaald?

Vanaf maandag 17 december kunnen zij die nog niet hebben betaald de leges van de 2013 vergunning voldoen op het stadskantoor om vervolgens de vergunning mee te nemen. Op maandag 24 en maandag 31 december zijn de gemeentelijke balies gesloten. Op woensdag 2 januari zijn de gemeentelijke balies vanaf 09.30 uur weer open.

Lees ook:Middelburg rond de feestdagen!
Lees ook:Beperkte dienstverlening Middelburg!
Lees ook:Parkeervergunningen stadskern Veere!
Lees ook:Parkeervergunnigen Veere!
Lees ook:31 december en 1 januari gratis parkeren in Sluis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>