Nazaat Michiel de Ruyter duikt op tijdens nieuwjaarsborrel!


VLISSINGEN / GOUDA – Je bent een nazaat van de Vlissingse zeeheld Michiel de Ruyter, wat doe je dan? Je gaat de wereldzeeën bevaren? Nee, je duikt op tijdens een nieuwjaarsborrel in Gouda!

De 21ste eeuw is nog jong, maar zeker niet rustig. De kredietcrisis hakt in onze welvaart, de staat leidt aan obesitas, de EU zet onze soevereiniteit op het spel. Het begin van het nieuwe jaar is bij uitstek het moment om naar de traditie te kijken voor de weg naar de toekomst. Vandaar dat Frits de Ruyter de Wildt (de nazaat van Michiel) op de nieuwjaarsborrel van het Conservatief Café in Gouda komt spreken over de VOC in relatie tot leiderschap en innovatie. Hoe krijgen we een nieuwe Gouden Eeuw?

Frits de Ruyter de Wildt heeft recht van spreken over de Gouden Eeuw. Hij is afstammeling van de befaamde zeeheld admiraal Michiel de Ruyter. Daarnaast heeft hij gediend als marineofficier, is ondernemer en geeft regelmatig lezingen.

De nieuwjaarsborrel vindt plaats op donderdag 24 januari in Café Het Hert, Markt 34. De avond begint om 20.00 uur, om 19.30 uur openen de deuren. Toegang is 10,00 euro.
Website: www.conservatiefcafe.nl

Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(9): Michiel de Ruyter Vlissingen!
Lees ook:Michiel de Ruyter vs Michiel de Rover!
Lees ook:Herdenking heldendaad Michiel de Ruyter!
Lees ook:Wereldpremière Michiel de Ruyter! + trailer
Lees ook:De plek…(1) Keizersbolwerk, Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>