Veranderingen in verband met sluiting UWV/WERKbedrijf Tholen!


THOLEN – Gemeente Tholen laat weten dat per morgen, dinsdag 1 januari het UWV/WERKbedrijf weg is uit het gemeentehuis van Tholen. Dit vanwege de bezuinigingsoperatie van het UWV. Vanaf 1 januari zijn er dus geen medewerkers meer aanwezig in Tholen. Voor persoonlijke dienstverlening van het UWV kunnen de klanten alleen terecht op het werkplein in Goes (elke dinsdagmiddag vrije inloop). Het nieuwe adres van het werkplein is: Werkplein Goes, M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes.

Verlenging van het bewijs van inschrijving bij het UWV/werkbedrijf verloopt ook niet meer via de gemeente Tholen.

Wat kunt u nog wel verwachten van uw gemeente?

Bij een vraag over werk en inkomen kunt u altijd via de e-mail contact zoeken via [email protected] Ook kunt u zich altijd melden bij de receptie in het gemeentehuis. Afhankelijk van de vraag wordt u geholpen door de receptioniste of een medewerker van afdeling werk en inkomen.

Afspraak

‘s Ochtends van 09.00 uur tot 12.30 uur kunt u zonder afspraak terecht bij één van onze medewerkers van de afdeling werk en inkomen. U wordt dan geholpen aan een balie van de afdeling publiekszaken. ‘s Middags van 12.30 uur tot 16.30 uur kunt u alleen terecht na het maken van een afspraak. U kunt een afspraak maken via 0166-668200.

De inkomstenverklaring / rechtmatigheidformulier en aanvraagformulieren kunnen tijdens de openingstijden worden ingeleverd of afgehaald bij de receptie. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

Lees ook:Veranderingen Wmo!
Lees ook:Vanwege verbouwing gemeentehuis Reimerswaal: maak een afspraak!
Lees ook:Agenten in gemeentehuis!
Lees ook:Rabobank neemt intrek in gemeentehuis Tholen!
Lees ook:Alleen op afspraak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>