Afrit N57 afgesloten vanwege werkzaamheden!


SCHARENDIJKE – De westelijke op- en afrit van de N57 Dammenweg naar de N652 ter hoogte van Scharendijke is sinds enkele weken afgesloten voor alle verkeer in verband met de aanleg van een rotonde.

Begin september is Provincie Zeeland begonnen met de aanleg van de N652 Recreatieverdeelweg 2e fase tussen Renesse en Scharendijke op Schouwen-Duiveland.
Deze nieuwe weg sluit ter hoogte van Renesse aan op de bestaande rotonde N651 Stoofweg / N652 Lagezoom. Aan de oostzijde wordt de weg via een nieuw aan te leggen rotonde aangesloten op de westelijke op- en afrit van de N57 Dammenweg. Deze rotonde heeft de vorm van een kluif, omdat ook de westelijke parallelweg van de N57 en de bestaande Kuijerdamseweg hierop worden aangesloten.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de aanleg van de kluifrotonde is de westelijke op- en afrit van de N57 Dammenweg naar de N652 en het gedeelte van de N652 tussen de Grevelingenlaan-west en -oost afgesloten voor alle verkeer. De omleidingsroutes voor het gemotoriseerde verkeer zijn met borden aangegeven. Het fietsverkeer tussen Scharendijke en Ellemeet wordt omgeleid via de Rampweg en Grevelingenlaan.

Lees ook:Afrit N57 gaat dicht!
Lees ook:Werkzaamheden Recreatieverdeelweg!
Lees ook:Werkzaamheden N61!
Lees ook:Afsluiting N61 Mauritsfort in Hoek!
Lees ook:Sloeweg: Heinkenzandseweg bij ‘s-Heerenhoek dicht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>