Het sneeuwt behoorlijk in Zeeland!


MIDDELBURG – Het sneeuwt weer behoorlijk in Zeeland. Vanaf zondagochtend begonnen er vlokjes te vallen. Door de wind was de fijne sneeuw niet prettig om doorheen te lopen…

Inmiddels is er weer een behoorlijke laag sneeuw bijgekomen. Er is weliswaar gestrooid, maar veel auto’s reden voorzichtig op de belangrijkere wegen in het Zeeuwse. In de woonwijken is het moeilijk doorkomen. Daar is amper gestrooid. Wel zorgt de witte Zeeuwse natuurlijk voor een prachtig plaatje en de kinderen genieten nog steeds van de sneeuw. Zoals in Middelburg dat jochie die met de fiets zijn broertje in een slee voor ging trekken. En dan zijn er nog de talrijke sneeuwbalgevechten!

Lees ook:SNOWBUSTERS: Continu strooien tijdens deze sneeuwperiode
Lees ook:Sneeuwleed: Willen wij nog wel een witte kerst?
Lees ook:Zeeland Winterland!
Lees ook:Houdt rekening met de winterse omstandigheden!
Lees ook:Gladheidbestrijding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>