Baggeren waterlopen diverse wijken Vlissingen!


VLISSINGEN – Waterschap Scheldestromen, is samen met de gemeente Vlissingen, onlangs gestart met baggeren. De waterlopen die gebaggerd worden, liggen in Lammerenburg, West-Souburg, Papegaaienburg, Buitenhaven en Ritthem.

De exacte locaties staan op de gemeentelijke website. Per locatie wordt gekeken welke machines het beste kunnen worden ingezet. Het waterschap en de gemeente doen hun uiterste best om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Lees ook:Werkzaamheden spoor!
Lees ook:Hulst niet digitaal!
Lees ook:Middelburg: beperkte dienstverlening!
Lees ook:Werkzaamheden transportriool
Lees ook:Werkzaamheden Vlissingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>