Schaatser en kind met slee gewond in winters Zeeland!


SINT PHILIPSLAND – Een schaatser is woensdagmiddag gewond geraakt aan zijn been op het ijs nabij Sint Philipsland. Hij kreeg de schaats van een andere schaatsers in zijn been met als gevolg een diepe snee. Hij is met een slee naar de wal vervoerd en daar heeft ambulancepersoneel hem verzorgd.

En in Goes is woensdagmiddag een jongetje gewond geraakt nadat hij van een slee was gevallen. Het ongeval gebeurde langs het Geldelozepad. Brandweerlieden hebben het jochie naar een ambulance gedragen. Vervolgens is hij naar een ziekenhuis overgebracht.

Lees ook:Meisje (6) ernstig gewond na aanrijding
Lees ook:Meisje gewond!
Lees ook:Gewond na val van paard
Lees ook:Scootercrash!
Lees ook:Fietser gewond!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>