Servicepunt Kloosterzande gesloten!


KLOOSTERZANDE – Het servicepunt in Kloosterzande, gemeente Hulst, is tot nadere orde gesloten. Om op deze locatie dienstverlening mogelijk te maken, wordt gebruik gemaakt van een straalverbinding met het stadhuis in Hulst. Deze straalverbinding is momenteel defect. Er wordt gezocht naar een oplossing om de dienstverlening te kunnen hervatten.

Gemeentewinkel

Voor de gemeentelijke diensten kan men terecht in de gemeentewinkel in Hulst.

De openingstijden van de gemeentewinkel zijn:

Maandag: 9.00 tot 16.00 uur

Dinsdag: 9.00 tot 12.00 uur*

Woensdag: 9.00 tot 20.00 uur**

Donderdag: 9.00 tot 16.00 uur

Vrijdag: 9.00 tot 16.00 uur

* Na de middag enkel op afspraak.

** Op woensdag is de gemeentewinkel vanaf 16.00 tot 20.00 uur geopend voor een beperkt aanbod van producten (paspoort, rijbewijzen, uittreksels GBA, etc.). Parkeer (schijf-) vergunningen zijn op woensdagavond niet te verkrijgen.

Lees ook:Gemeentewinkel gesloten!
Lees ook:Hulst niet digitaal!
Lees ook:Andere dienstverlening Hulst!
Lees ook:Hulster ambtenaren vrij!
Lees ook:Gemeentewinkel gesloten in vakantieperiode!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>