Storingen openbare verlichting!


VLISSINGEN – “De afgelopen weken komen er meer meldingen van storingen van de openbare verlichting binnen dan gewoonlijk”, stelt een woordvoerder van gemeente Vlissingen. “Wij doen ons best om de storingen sneller op te lossen. Hierbij kunnen we uw hulp goed gebruiken.”

“De gemeente heeft sinds vorig jaar een contract met een nieuwe leverancier voor het onderhoud van de verlichting boven de grond. We hebben de afspraak dat kapotte verlichting binnen vijf werkdagen na de melding is gerepareerd. Door aanloopproblemen kan de leverancier de afspraken nu niet altijd waarmaken. We bekijken samen met het bedrijf hoe we dit kunnen verbeteren.”

“Brandt een lantaarnpaal in uw omgeving niet, dan kunt u dit doorgeven via [email protected] of via telefoonnummer 0118 – 487000.”

“We hoorden ook dat een gerepareerde lamp soms snel weer stuk is. Graag krijgen we ook hiervan een melding, zodat we de lamp opnieuw kunnen later repareren. Als u uw naam en e-mailadres geeft, kunnen wij u ervan op de hoogte brengen als reparatie onverhoopt langer gaat duren.”

Lees ook:Storingen openbare verlichting!
Lees ook:Storingen openbare verlichting Vlissingen!
Lees ook:Meldpunt Openbare Verlichting!
Lees ook:Die lamp brandt al weken niet
Lees ook:Kapotte lichtmast?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>