Jong en oud smullen samen pannenkoeken!


MIDDELBURG – Verschillende locaties van SVRZ doen mee aan Nationale Pannenkoekendag op vrijdag 15 maart.

Op Nationale Pannenkoekdag doen basisscholen uit heel Nederland mee aan de speciale scholenactie. Duizenden leerlingen bakken pannenkoeken voor ouderen in hun buurt.

´t Gasthuis in Middelburg:

Leerlingen van groep 4 van de Acaciahof bezoeken vrijdagmorgen ´t Gasthuis. De helft van de groep leerlingen gaat koksmutsen knutselen, de andere helft gaat bakken. Halverwege de morgen wisselen de groepen om. De cliënten genieten van deze lekkernijen. Tevens bieden vrijwilligers en ouders van de kinderen ondersteuning tijdens deze activiteiten. Deze activiteit duurt van 10.00 uur tot 11.30 uur in het restaurant en in de hal.

Kraayert in Lewedorp:

Leerlingen van groep 8 van basisschool ´t Opstapje uit Driewegen bakken in de grote keuken van de Kraayert pannenkoeken voor de cliënten. Daarna gaan de leerlingen bij cliënten langs om pannenkoeken uit te delen. Ook in de huiskamers worden pannenkoeken gebakken voor de cliënten. Deze activiteit duurt van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Nimmerdor in Grijpskerke:

Bij de dagbehandeling in Nimmerdor in Grijpskerke gaan de cliënten samen met de leerlingen pannenkoekenbakken. Ze krijgen bezoek van leerlingen van groep 4 van de Bergpadschool in Grijpskerke. Samen maken ze de pannenkoeken en samen eten ze de pannenkoeken op! De kinderen gaan ook nog zingen voor de cliënten. Op school schenkt de juf nog meer aandacht aan het thema ´dementie´. Ze leest de kinderen voor uit speciale boekjes. Deze activiteit duurt van 10.00 uur tot 12.30 uur.

Theresiahof in ´s Heerenhoek:

Leerlingen van basisschool Don Bosco verwennen vrijdag de bewoners van Theresiahof met pannenkoeken. De groep 8 leerlingen van de basisschool uit ´s Heerenhoek bakken voor zowel de cliënten van SVRZ als de bewoners van de appartementen. Leerlingen gaan pannenkoeken bakken op school en serveren deze uit in de activiteitenruimte van Theresiahof. Een aantal leerlingen gaan pannenkoeken bakken in de groepswoningen van SVRZ en blijven daar gezellig eten. Deze activiteit is van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Egelantier in Oostkapelle:

Leerlingen van groep 5 tot en met 8 van de Samernwerkingsschool Oostkapelle bakken pannenkoeken in woonzorgcentrum de Egelantier. Bewoners zijn uitgenodigd om te genieten van de pannenkoeken. Ze zijn vanaf 12.00 uur welkom in de welzijnsruimte. De leerlingen zorgen voor de aankleding. Het wordt een waar pannenkoekenrestaurant! Ook de cliënten van SVRZ genieten mee van de pannenkoeken.

Lees ook:Zeeuwse ouderen SRVZ doen mee aan Nationale Pannenkoekendag!
Lees ook:SVRZ: Jong en oud smullen samen pannenkoeken!
Lees ook:Jong & oud aan de pannenkoeken!
Lees ook:SVRZ doet mee aan landelijke pannenkoekendag!
Lees ook:SVRZ Ter Valcke wint de CZ – verwenzorgprijs: Buren en cliënten samen aan de pannenkoeken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>