Facebookpagina Zeeland Samen Gezond!

VLISSINGEN – Ben je geïnteresseerd in gezond leven in een gezonde en veilige samenleving? De Facebookpagina Zeeland Samen Gezond is een initiatief van Zeeuwse gemeenten en de GGD Zeeland om informatie te delen en met elkaar in gesprek te gaan hierover.

Wij vinden (publieke) gezondheid belangrijk, jij ook? Hoe bouwen we met elkaar aan een gezonde samenleving en hoe zorg jij ervoor dat je zelf gezond blijft? Vertel hier je ideeën, suggesties en initiatieven in je omgeving als het gaat om (publieke) gezondheid en veiligheid. Stel je vragen over dit onderwerp aan gemeenten, GGD of mede-Zeeuwen. Met z’n allen zorgen we vast voor de antwoorden!

Zie ook: http://www.facebook.com/zeelandsamengezond

Lees ook:Zijn de Zeeuwen tevreden?
Lees ook:Contacta
Lees ook:Middelburg JOGG-gemeente
Lees ook:Gezondheidsonderzoek GGD Zeeland!
Lees ook:Burgerinitiatief samen energie besparen voor woningen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>