Communicatie Kapelle onder de loep!


KAPELLE – “In opdracht van de gemeente Kapelle wordt er door een vierdejaars communicatiestudent een week onderzoek uitgevoerd naar de externe communicatie van de gemeente”, aldus een woordvoerder. En: “Alle huishoudens van de gemeente Kapelle ontvangen een enquête met gratis antwoordenvelop bij De Scheldepost.”

“De gemeente Kapelle probeert u, als inwoner, op allerlei manieren te informeren en gebruikt hiervoor verschillende communicatiemiddelen. De gemeente is benieuwd of deze middelen het gewenste effect bereiken en of u tevreden bent over de manier waarop de gemeente met u communiceert. Aan de hand van de resultaten wordt geadviseerd hoe de gemeente de communicatie met u kan verbeteren en hoe u meer betrokken kunt worden bij de totstandkoming van beleid.”

“Uw reactie zien we graag tegemoet. Mocht u de enquête in week 14 niet hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14 0113.”

Lees ook:Workshop ‘Communicatie en Social Media’!
Lees ook:Inspraakavond afvalinzameling
Lees ook:Pas op voor misleidende telefoontjes namens de gemeente Kapelle
Lees ook:Burgerpeiling
Lees ook:Uw mening telt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>