Nieuwe website www.cinemamiddelburg.nl!


MIDDELBURG – De nieuwe website van Cinema Middelburg is sinds kort online. De website is vormgegeven in de nieuwe huisstijl en werd gemaakt door een vrijwilliger van de cinema. Het is mogelijk om online te reserveren voor filmvoorstellingen. Op termijn kunnen ook tickets worden gekocht via I-Deal.

Vrijdag 22 maart werd het nieuwe logo officieel gepresenteerd. De papieren maandbrochure van april verscheen voor het eerst in full color vormgeving. De nieuwe huisstijl van Cinema Middelburg werd ontworpen door grafisch vormgever Martien Luteijn.

De huisstijl is gepresenteerd in opmaat naar de opening van de filmzaal in de Kloveniersdoelen, medio 2013.

Stichting Cinema Middelburg | Schuttershofstraat 1 | 4331 NZ Middelburg

Lees ook:Nieuwe huisstijl Cinema Middelburg!
Lees ook:Modernisering Cinema Middelburg!
Lees ook:Online kaartverkoop Cinema Middelburg!
Lees ook:Cinema Middelburg gegroeid!
Lees ook:Vernieuwde website provincie Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>