Reiniging & inspectie riolering Hulst!


HULST – Een deel van de riolering in de gemeente Hulst wordt vanaf maandag 6 mei gereinigd en geïnspecteerd.

Jaarlijks wordt een deel van de riolering in de gemeente Hulst gereinigd en geïnspecteerd. De riolering wordt gereinigd door onder hoge druk water in het riool te spuiten. Daarbij zuigt een vacuümwagen het water en los gespoten vuil op. Na de reiniging wordt de bestaande toestand van een deel van de riolering via een mobile camera vastgelegd.

Deze werkzaamheden vinden in de volgende kernen plaats: Clinge, Bernardstraat en Jacques Jordaenstraat – Graauw – Kapellebrug – Hulst, Componistenwijk, Moerschanswijk het gebied tussen de Liniestraat en Moerschansstraat, Lyceumstraat en Zandstraat en Sint Jansteen, Burgemeester Geirnaerdstraat. De werkzaamheden nemen tot circa 7 juni in beslag.

Omdat tijdens de werkzaamheden grote drukverschillen in de riolering ontstaan, is het niet uitgesloten dat tijdelijk enige stankoverlast in de woningen ontstaat. Dit is te verhelpen door na de werkzaamheden alle waterkranen even open te draaien. Ook is het mogelijk dat door overdruk tijdelijk enig rioolwater naar de panden terugstroomt. Het is dan ook verstandig om gedurende de reinigingswerkzaamheden het toilet af te sluiten.

Lees ook:Reiniging riolering
Lees ook:Rioolwerkzaamheden Hulst!
Lees ook:Wegafsluitingen binnenstad Hulst!
Lees ook:Reiniging riolering Vlissingse Koudekerkseweg!
Lees ook:Rioolrenovatie Brahmslaan Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>