Een openbare tuin in Oostburg die een naam verdient!


OOSTBURG – Lopend door de Nieuwstraat in Oostburg is u ongetwijfeld de tuin opgevallen tussen het gebouw van Porthos Sluis en het gemeentelijk Klanten Contact Centrum. Deze is gerealiseerd door de gemeente Sluis. Deelnemers van het Community Art project van Stichting Welzijn West Zeeuws-Vlaanderen ontwierpen de kleurrijke kunstwerken aan de muur. De tuin is bijna klaar en verdient een naam. Het is immers niet zomaar een tuin. U kunt er, tussen het aangelegde groen, genieten op één van de bankjes in de zon of in de schaduw. Wilt u niet zitten? Mooi. Want actief zijn kan ook! Er is een jeu de boules baan aangelegd die u volop mag gebruiken. Liever een partijtje dammen of schaken? Ga gerust uw gang. Een bijzondere openbare plek dus die in onze ogen een passende naam verdient.

De tuin is nog niet helemaal klaar. Er moeten nog wat puntjes op de spreekwoordelijke i worden gezet. Als dat is gebeurd wordt de tuin officieel geopend op woensdag 29 mei om 15.00 uur. Op die dag wil de gemeente Sluis de tuin ook graag een naam geven. Een woordvoerder: “Een passende, aansprekende en uitnodigende naam voor ‘onze’ tuin die erom vraagt om (samen) eens in plaats te nemen.”

(S)t(r)uint u mee?

Heeft u dé naam bedacht? Mail deze dan voor dinsdag 14 mei naar [email protected] of naar [email protected] U kunt het ook persoonlijk doorgeven aan de balie van Porthos Sluis of het gemeentelijk Klanten Contact Centrum.

Lees ook:Openbare tuin van Oostburg nu officieel open!
Lees ook:Sluis sluit!
Lees ook:Bedenk een naam voor Mfc Oostburg!
Lees ook:Bijeenkomsten voor mantelzorgers
Lees ook:Steunbetuiging aanslag Parijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>