Eerste stap plan Rittenburg Middelburg!


MIDDELBURG – De gemeente Middelburg heeft het voorontwerp bestemmingsplan voor de aanleg van het plan Rittenburg onlangs ter inzage gelegd. Het is de eerste stap in de procedure die moet leiden tot een nieuw bestemmingsplan.

De gemeente Middelburg is enkele jaren geleden gestart om het plan Rittenburg te ontwikkelen. De nieuwe ontwikkeling zal de hele strook langs de Stromenweg (tussen Koudekerkseweg en de Stromenwijk) in beslag nemen. Het gaat om circa 200 woningen. Op dit moment is het voorontwerp bestemmingsplan Rittenburg gereed. De flexibiliteit die in het bestemmingsplan is ingebouwd maakt het mogelijk om een breed scala een woningtypen toe te passen zoals vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen.

De gemeente Middelburg vindt het belangrijk om alle belangstellenden goed te informeren. Het voorontwerp bestemmingsplan Rittenburg is bij de gemeente Middelburg in te zien. Daar is ook een impressie te vinden van hoe de wijk eruit komt te zien. Inspraakreacties kunnen mondeling en schriftelijk worden ingediend tot 13 juni.

Daarnaast houdt de gemeente een speciale inloopbijeenkomst over het voorontwerp bestemmingsplan. Alle geïnteresseerden kunnen op dinsdag 28 mei aanstaande tussen 19.00 uur en 21.00 uur binnen lopen in het Grand Café van het Spiegeltheater aan de J.V. Sprengerlaan 6 op het Arduinterrein. Medewerkers van de gemeente staan klaar om belangstellenden persoonlijk te informeren en het voorontwerp kan ter plaatse worden bekeken.

Lees ook:Bestemmingsplan Axelse Tractaatweg!
Lees ook:Bestemmingsplan Baljuwlaan en Pierssenspolderstraat Sluiskil!
Lees ook:Infoavond bestemmingsplan Life Style Village!
Lees ook:Claverveld
Lees ook:Claverveld verder uitgewerkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>