Jacht in problemen voor kust Domburg!


DOMBURG – Twee reddingboten en een Belgische helikopter hebben zondag het gebied tussen Westkapelle en Neeltje Jans afgezocht naar een bootje dat in nood zou zijn. Deze melding kwam van een klant in een strandtent te Domburg.

Hij had een bootje gezien dat vrij diep in het water lag. Om 23.05 uur meldde één van de reddingboten een bootje te hebben aangetroffen nabij de de Roompotsluis. Het bleek het gezochte jachtje te zijn, maar er was niets aan de hand. Rond de tijd van de melding aan het Kustwachtcentrum voer het inderdaad ter hoogte van Domburg. De zoekactie is vervolgens afgeblazen.

Wat doet de Kustwacht zoal?

Lees ook:2 vermiste duikers Scherpenisse terecht: 1 nog zoek! UPDATE!
Lees ook:Zoekactie vermiste zwemmers voor kust Nieuwvliet-Bad gestaakt!
Lees ook:2 doden geborgen na kapseizen vissersbootje
Lees ook:Zoektocht vermiste visser
Lees ook:Sportvisser wordt er niet goed van

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>