Ruim vijf keer teveel gedronken!


SAS VAN GENT – Naar aanleiding van een melding dat er iemand mogelijk onder invloed van alcohol reed, zijn politieagenten het afgelopen weekeinde naar Sas van Gent gereden. Vlakbij Sas van Gent kwamen zij de auto al slingerend over de weg tegen.

Hierna zijn ze gekeerd, achter de auto aangereden en gaven zij een stopteken. De automobilist negeerde dit teken waarop de agenten de auto tot stoppen dwongen in de Zandstraat. De bestuurder, een 53-jarige man uit Moorsel (B) mocht mee naar het bureau. Daar bleek dat hij ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol op had. Hij heeft een proces-verbaal gekregen

Lees ook:Teveel gedronken!
Lees ook:Dronken Pool zonder rijbewijs van de weg gehaald!
Lees ook:Politie stopt auto na negeren stopteken!
Lees ook:Drankrijder pakt een terrasje….met schade!
Lees ook:Dronken bestuurder in winkel opgepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>