Start buurtbus in Westkapelle!

WESTKAPELLE – Op de Markt in Westkapelle wordt morgen, maandag 15 juli om 10.00 uur het officiële startsein gegeven door wethouder Melse en Marjam te Roller (de voorzitter van de buurtbusvereniging) voor de eerste buurtbus. Na de openingshandeling is er koffie met gebak in Brasserie ‘de Fontein’.

Deze buurtbus gaat rijden tussen Westkapelle en Veere, via Gapinge, Serooskerke, Oostkapelle en Domburg. De bus wordt bestuurd door vrijwillige chauffeurs. Op dit moment is er geen rechtstreekse verbinding tussen Westkapelle en Veere.

Dit project is een samenwerking van Connexxion met de Provincie, Stichting Welzijn Veere en de gemeente Veere. Er is een buurtbusvereniging opgericht en deze is zelf verantwoordelijk voor het functioneren van de verbinding tussen Westkapelle en Veere. Stichting Welzijn Veere heeft de vrijwilligers geworven.

Lees ook:Gezocht: Chauffeurs buurtbus!
Lees ook:Bewoners Ter Weel met de buurtbus….
Lees ook:Vrijwilligers nodig voor buurtbus!
Lees ook:Vrijwilligers buurtbustraject!
Lees ook:Buurtbus via Sint Jansteen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>