Mèt drank: zonder rijbewijs!


VLISSINGEN – Politieagenten zagen in de nacht van maandag op dinsdag in de Aagje Dekenstraat in Vlissingen een personenauto rijden. Van de bestuurder was bekend dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. De agenten besloten de auto aan de kant te zetten.

Dat de 46-jarige Vlissingse automobilist geen rijbewijs had, was bekend bij de agenten, omdat hij al meerdere malen veroordeeld is voor het rijden onder invloed. Toen de auto aan de kant stond, lieten de agenten de bestuurder dan ook een blaastest doen. Uit de test bleek dat de Vlissinger teveel had gedronken. Hij is meegenomen naar het politiebureau en daar is proces-verbaal opgemaakt. De auto van de Vlissinger is op het politiebureau gestald.

Lees ook:Dronken in onverzekerde auto!
Lees ook:Man naar bureau: vriend met auto er vandoor!
Lees ook:Dronken met shotgun in de auto!
Lees ook:Dronken met auto door Vlissings fietstunneltje!
Lees ook:Dronken half de sloot in!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>