Circus Bongo naar camping Scheldeoord Baarland!


BAARLAND – Circus Bongo is dinsdag 30 juli op camping Scheldeoord nabij Baarland.

De voorstelling ‘De camping’ begint om 19.00 uur. Kaartjes à 10 euro zijn op de dag van de voorstelling te koop aan de kassa bij de tent van 11.00 tot 12.00 uur en 30 minuten voor aanvang.

Op enkele kilometers van bos, zee en strand net achter de drukke wegen ligt de camping “Kwenye tovuti”

Een gezellige familiecamping waar het bruist van de meest vreemde gasten en circusartiesten. Maar ook een camping waar je rustig kunt genieten van een goed boek.

Een woordvoerder van Circus Bongo: “De gehele voorstelling bent u bij ons op bezoek op de camping. Vergeet dus niet uw pen of potlood mee te nemen, want misschien is er deze dag wel een bingo.

Net als op iedere andere camping zijn er ook op camping Kwenye Tovuti dit jaar nieuwe gasten. Die u laten genieten van hun acts. Wat dacht u van Lady Musa die een schitterende pole dance act laat zien. Triple Apic neemt u mee in de wereld van jongleren, diabolo en tumbling acrobatiek. Hoog in de nok van onze tent kijkt u naar een samensmelting van 2 rasartiesten aan de strapaten. En niet te vergeten onze vaste campinggasten Mevrouw Jannie met haar magic acts en conciërge Herman en Truus. En natuurlijk vele andere internationale artiesten.

“Wij van Circus Bongo zeggen: Kom kijken naar deze nieuwe productie en geniet van de camping “Kweny Tovuti”.

Lees ook:Circusinvasie in Zeeland!
Lees ook:Zomertip 10: Circus Theater Bongo op de camping
Lees ook:Moderne Facebook-actie voor nostalgisch Circus Bongo!
Lees ook:Circus Bongo razend populair in Zeeland
Lees ook:Bomen in tent van Circus Sijm!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>